NIEUW hotel in ons aanbod !

Oostenrijk: Hochkoenig

[KRO-HOGK]

*NEW* Hotel Sonnhof ***

Krokus | 10/02/24 - 17/02/24
Het topgebied Hochkönig staat opnieuw op het programma met het nieuwe Sonnhof hotel !

Hochkönig is een en onderdeel van Ski Amadé. Zowat alle gebieden van Ski Amadé staan bekend om hun moderne infrastructuur en goed onderhouden pistes. In dit topgebied kan echt elke skiër zijn ding vinden. Wat het gebied zo charmant maakt is dat het verschillende kleinere sfeervolle dorpen zijn, die door de jaren heen met elkaar verbonden werden.

In het gebied vinden we ook weer de prachtige Tom bar en restaurant terug ;-)
Hieronder alvast een paar sfeerbeelden om in de stemming te komen ;-)

Praktische info :
- vanaf zaterdag +- 14.00u inchecken op de kamers
- zondag vangt de 6-d skipas en de groepslessen aan
- vrijdag is de laatste dag skipas en groepsles / slalom voor de kids / 's avonds prijsuitreiking
- zaterdag vertrek uit het hotel en voor de liefhebbers vrij skiën (optioneel).

Voor meer info over deze reis, contacteer de reisverantwoordelijke voor deze reis:
ken@snowplus.be - 0486 62 66 67

Hochkoenig

In het skigebied Hochkönigwacht u een perfecte wintervakantie! Als onderdeel van Ski Amadé is het sneeuwzekere skigebied met maar liefst 120 kilometer piste en 34 liften het op een na grootste aaneengesloten skigebied in het Salzburger Land en een waar skiparadijs voor jong en oud. Een bijzonder hoogtepunt van het skigebied is de buitengewoon lange en afwisselende Kkönigstour. Zo kunnen wintersporters in één dag het hele skigebied verkennen.

Wie liever weggaat van de skipistes, kan de prachtige omgeving verkennen op 85 kilometer winterwandelpaden, 40 kilometer langlaufloipes en sneeuwschoen- en toerpaden of zich uitleven op een van de vele natuurlijke rodelbanen .

Daarnaast combineert Hochkönig het sportieve plezier op de hellingen van de Königstour met het genieten van heerlijke, regionale gerechten. Doorheen het hele gebied vinden we de gezellige Oostenrijkse skihutten terug die voorzien in heerlijke gerechten aan een eerlijke prijs.

Alleen in Ski Amadé kun je met één skipas skiën op maar liefst 760 kilometer piste. Bis zu 270 moderne liften en 356 van de best geprepareerde pistes gelegen in een adembenemend berglandschap wachten op skiërs en snowboarders. www.skiamade.com

Hochkönig is een gastvrij en gezellig skigebied aan de voet van de gelijknamige berg van 2941 meter. Het gebied verbindt Maria Alm met Hintermoos, Dienten tot aan Mühlbach. Er zijn hier ongeveer 150 kilometer aan pistes aanwezig :  zowel voor beginners als gevorderden is er genoeg skiplezier aanwezig. 
De sfeervolle dorpen bieden voor elk wat wils en de après-ski is ook hier goed vertegenwoordigd.

Hochkönig staat met name bekend om de Königstour. Dit is een skitour van 32 kilometer waarin je maar liefst 7700 meter hoogteverschil overbrugt. Tijdens de tocht heb je een fantastisch uitzicht op de Hochkönig en het Steinerne Meer. Onderweg kom je langs verschillende berghutten, en voor de gemiddelde skiër is deze tocht prima te doen in een dag.

*NEW* Hotel Sonnhof ***


Het gezellige Oostenrijkse ***-hotel Sonnhof ligt op 4km van het centrum van Mulbach, de comfortabele skibus stopt voor het hotel en brengt ons op enkele minuten naar het dalstation.

Het hotel biedt ruime en verzorgde kamers en een mooi uitzicht over de vallei. Voor de liefhebbers staat er een Finse sauna ter beschikking.

's Ochtends is een uitgebreid ontbijtbuffet voorzien en 's avonds genieten we van een saladebuffet en een driegangen keuzemenu.

De vriendelijke Oliv ia en haar team staan klaar om ons een ganse week te verzorgen.

Afstand vanaf Brussel: 940 km
Hoogte: 1900 m
Grootte: 120 km
 
Groene pistes - Sleepliften 18
Blauwe pistes 52 km Zetelliften 9
Rode pistes 41 km Cabineliften 5
Zwarte pistes 19 km Gondelliften 0
Skiroutes -
Pisteplan

Prijzen

volwassenen1295 €
-19j885 €
-16j795 €
-15j695 €
-6j299 €
-4j25 €
kinderkortingen geldig op zelfde kamer als 2 volwassenen