Oostenrijk: Ski Amade - Flachau

[NJ02]

Nieuwjaar | 29/12/2017 - 07/01/2018

Ski Amade - Flachau

meer info: www.flachau.at/

 

Salzburger Sportwelt maakt deel uit van Ski Amadé, het grootste skigebied van Oostenrijk toegankelijk met één skipas. Maar liefst 860 kilometer perfect geprepareerde pistes zorgen voor eindeloos wintersportplezier. Salzburger Sportwelt is een aaneenschakeling van de acht bekendste skigebieden uit de regio rond Salzburg. De enorme skicarrousel rond de skistations Flachau, Kleinarl, Zauchensee, Wagrain en Alpendorf, vormt de kern van dit uitgebreide skigebied. 

Skiërs en snowboarders van elk niveau kunnen hun hartje hier zeker ophalen. Met de gratis plaatselijke skibus, of de eigen bus die ter plaatse blijft, bereik je in geen tijd één van de vele andere omliggende skiparadijzen. Een uitgebreid gebied dat je elke dag een nieuwe uitdaging kan bieden.

Funparken in Salzburger Sportwelt: Het Absolut Park (www.absolutpark.com) van Flachauwinkl is één van de mooiste van Europa. Hier kunnen zowel beginnende freestylers als gevorderden hun kunsten tonen op de verschillende jumps, rails en halfpipes. Men heeft hier speciaal een moderne zetellift gebouwd om de skiërs en snowboarders na een run vol jumps and rails terug tot aan de start van het park te brengen. Onze Belgische trots, Seppe Smits, won hier in maart 2013 voor de derde keer de Quiksilver Spring Battle. Verder heb je nog het Burton Stash Park in Flachauwinkl, dat opgebouwd is uit natuurlijke obstakels. Voeg daarbij nog het Betterpark in Alpendorf en je hebt the place to be voor freestylers!

Op twee uur van Flachau naar Alpendorf met Gondelbaan G-link !!! Deze nieuwe gondellift verbindt het midden station van de Flying Mozart met het midden station van de Grafenbergbahn. Door deze verbinding ski je van Flachau naar Alpendorf voor nog meer glijplezier.

Interactief skiplan Ski Amadé

Flachau - Wagrain - Alpendorf

Afstand vanaf Brussel: 980 km
Hoogte: 2300 m
Grootte: 350 km
 
Groene pistes - Sleepliften 43
Blauwe pistes 119 km Zetelliften 34
Rode pistes 189 km Cabineliften 12
Zwarte pistes 42 km Gondelliften 1
Skiroutes -
Pisteplan

Prijzen

volwassenen1189 €
-19j1019 €
-16j969 €
-13j909 €
-9j849 €
-6j749 €
-4j189 €
kinderkortingen geldig op zelfde kamer als 2 volwassenen