Oostenrijk: Zillertal Superski - Hochzillertal

[SP08]

Pasen 1 | 31/03/2018 - 07/04/2018

Zillertal Superski - Hochzillertal

Het volledige Zillertal zijn eigenlijk een aantal verschillende skigebieden en het gletsjergebied van Hintertux. De voornaamste gebieden zijn : 

Hochfügen-Hochzillertal
Mayrhofen-Finkenberg-Lanersbach
Zell am Ziller-Gerlos
Hintertuxer gletsjer 

Met onze Zillertaler Superskipass kunnen we in al  deze gebieden skiën en deze zijn verbonden met gratis skibussen en/of skitrein. Onze thuisbasis is het zeer grote skigebied van Hochfügen-Hochzillertal, maar afhankelijk van de sneeuw- en weersomstandigheden organiseren we zeker ook eens een skisafari in sommige andere gebieden.

Het skigebied van Hochfügen-Hochzillertal (zie skiplan hiernaast) is een zeer mooi en groot skigebied met met meer dan 171 km bereden pistes van alle niveaus waarvan meer dan 100km sneeuwzeker danzij sneeuwkanonnen. Het is een gebied  waar echt iedereen aan zijn trekken kan komen en daarnaast ook zeer kindvriendelijk ! Voor de liefhebbers zijn er onder andere ook nog skiroutes (freeride), funparken en halfpipes,...

De skibus stopt vlak bij het hotel en zet ons na 4 minuten af aan de moderne dubbele gondelbaan in Kaltenbach die ons zonder wachttijden in een mum van tijd tot midden in het skigebied brengt.

In het skigebied Hochfügen-Hochzillertal zijn er verschillende goede en betaalbare restaurants op de piste en last but not least zijn er ook diverse après-ski gelegenheden om eens goed uit ons dak te gaan ;-)

 

- voor meer info over het gebied klik op de link naar de website van het gebied -

Hochzillertal : Kaltenbach - Hochfügen

Afstand vanaf Brussel: 925 km
Hoogte: 2500 m
Grootte: 171 km
 
Groene pistes - Sleepliften 22
Blauwe pistes 37 km Zetelliften 10
Rode pistes 97 km Cabineliften 5
Zwarte pistes 37 km Gondelliften 0
Skiroutes 7 km
Pisteplan

Prijzen

volwassenen929 €
-15j809 €
-14j729 €
-10j589 €
-6j489 €
-4j259 €
kinderkortingen geldig op zelfde kamer als 2 volwassenen