Mooie Prijs-Kwaliteit in TOP-Gebied !

Oostenrijk: Zillertal Superski - Hochzillertal

[SP08]

Hotel Jäger ***

Pasen 1 | 31/03/2018 - 07/04/2018

 

Het Zillertal Superski gebied is bij de grootste en mooiste in Oostenrijk ! In de Zillertaler Super Skipass is het ganse Zillertal inbegrepen, gaande van Fügen, Ski-Optimal (Kaltenbach-Hoghfügen), Zillertal Arena (Zell am Ziller, Gerlos, Königsleiten), Mayrhofen en de Hintertux gletsjer!

Onze standaard uitvalsbasis is Ski-Optimal (Kaltenback - Hochfügen) met meer dan 170 km geprepareerde pistes, talrijke skiroutes en echte freeride mogelijkheden! Last but not least huist Kaltenbach één van de grootste en best onderhouden SnowParks genaamd 'BETTERPARK' met geweldige 'kickers' waar je de echte pro's dagelijks ziet trainen !
(http://www.hochzillertal.com/skigebiet/betterpark-hochzillertal/#.V6OacfmLRhE)

Hier organiseren we  ook een (initiatie-) freeride camp  voor de liefhebbers: meerprijs € 50

Praktische info :

- busreis : vertrek op vrijdagavond 
- aankomst voor de busreizigers zaterdagmorgen met ontbijt in het hotel : zaterdag vrij / vrij skiën (opm : zaterdag is standaard 'niet' in de skipas inbegrepen maar optioneel uitbreidbaar naar een 7D skipas vanaf zaterdag )
- zondag vangt de 6-d skipas en de groepslessen aan
- vrijdag is de laatste dag skipas en groepsles / slalom voor de kids / 's avonds prijsuitreiking
- zaterdag vertrek uit het hotel en voor de liefhebbers vrij skiën (optioneel) met 's avonds vertrek met de busreis naar huis.
- aankomst zondagmorgen


Voor meer info over deze reis, contacteer de reisverantwoordelijke voor deze reis :
guy@snowplus.be  -  0468-32.44.22

Zillertal Superski - Hochzillertal

Het volledige Zillertal zijn eigenlijk een aantal verschillende skigebieden en het gletsjergebied van Hintertux. De voornaamste gebieden zijn : 

Hochfügen-Hochzillertal
Mayrhofen-Finkenberg-Lanersbach
Zell am Ziller-Gerlos
Hintertuxer gletsjer 

Met onze Zillertaler Superskipass kunnen we in al  deze gebieden skiën en deze zijn verbonden met gratis skibussen en/of skitrein. Onze thuisbasis is het zeer grote skigebied van Hochfügen-Hochzillertal, maar afhankelijk van de sneeuw- en weersomstandigheden organiseren we zeker ook eens een skisafari in sommige andere gebieden.

Het skigebied van Hochfügen-Hochzillertal (zie skiplan hiernaast) is een zeer mooi en groot skigebied met met meer dan 171 km bereden pistes van alle niveaus waarvan meer dan 100km sneeuwzeker danzij sneeuwkanonnen. Het is een gebied  waar echt iedereen aan zijn trekken kan komen en daarnaast ook zeer kindvriendelijk ! Voor de liefhebbers zijn er onder andere ook nog skiroutes (freeride), funparken en halfpipes,...

De skibus stopt vlak bij het hotel en zet ons na 4 minuten af aan de moderne dubbele gondelbaan in Kaltenbach die ons zonder wachttijden in een mum van tijd tot midden in het skigebied brengt.

In het skigebied Hochfügen-Hochzillertal zijn er verschillende goede en betaalbare restaurants op de piste en last but not least zijn er ook diverse après-ski gelegenheden om eens goed uit ons dak te gaan ;-)

 

- voor meer info over het gebied klik op de link naar de website van het gebied -

Hotel Jäger ***

Het gemoedelijke familie hotel Jaeger ligt in het dorpje Ried vlakbij het gebied Ski Optimal : de gratis skibus stopt vlak voor de deur van het hotel en brengt je na één tussenstop tot aan de gondelbanen van het gebied waarna je in een mum van tijd boven op de berg staat !

Zeer nette en ruime kamers met alle modern comfort en een lekkere traditionele Oostenrijkse keuken : 3 gangenmenu met uitgebreid saladebuffet.
Voor de liefhebbers is er ook een mooie verzorgde wellness met Finse sauna, Dampsauna en Solarium.

Hochzillertal : Kaltenbach - Hochfügen

Afstand vanaf Brussel: 925 km
Hoogte: 2500 m
Grootte: 171 km
 
Groene pistes - Sleepliften 22
Blauwe pistes 37 km Zetelliften 10
Rode pistes 97 km Cabineliften 5
Zwarte pistes 37 km Gondelliften 0
Skiroutes 7 km
Pisteplan

Prijzen

volwassenen929 €
-15j809 €
-14j729 €
-10j589 €
-6j489 €
-4j259 €
kinderkortingen geldig op zelfde kamer als 2 volwassenen